Milas Merkez Ortaokulu

Vizyon: Modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla çevresine ışık tutan paydaşlarının parçası olmaktan gurur duyduğu, yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği, ideallerini gerçekleştirebilen takım ruhuna önem veren bir eğitim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen farklı kültürlere hoşgörülü, etik değerleri benimsemiş çevreye duyarlı, bilgili, becerili, özgüvene sahip, okuyan, sorgulayan, araştıran, cesaretli, eleştirel düşünen, fen ve matematik bilimlerinde geleceğe dönük, edebiyat, sanat, sporla ilgili Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: BAŞLAMA SAATİ 08:40 BİTİŞ SAATİ 15:20
Isınma: YENİ BİNA KALORİFER ESKİ BİNA KLİMA
Servis Bilgisi: ÖZEL SERVİSLER MEVCUTTUR
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 0
Sportif Etkinlikler: FUTBOL, BASKETBOL, HENTBOL, VOLEYBOL, BADMİNTON
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK 4006
Proje Çalışmaları: TUBİTAK, AKUT, TEMA
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS+

WEB - https://milasmerkezoo.meb.k12.tr