2020 YILI ERASMUS+ PROJE BAŞARISI

2020 Yılı ERASMUS+ programı kapsamında okulumuzun KA101 Okul Eğitimi alanındaki "Evde Öğren Okulda Eğlen"isimli projesi fon almaya hak kazanmıştır.Bu proje kapsamında okulumuz alacağı fon ile 8 öğretmenimiz İtalya ve İspanya ülkelerinde bulunan kurs merkezlerinden Harmanlamış Öğrenme Yöntemi hakkında bilgi ve beceriler kazanacaklardır.Bu yöntem içerisinde bulunduğumuz Covid-19 sürecinde öğretmen ve öğrencilerimizin uzaktan ve yer yer yüz yüze eğitimler ile etkili ve verimli bir öğrenme-öğretme süreci geçirmelerini sağlayacaktır.Projenin yürütücüsü ve irtibat kişisi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Dr.Veysel Karani CEYLAN'dır.İlimizde KA101 alanında projesi kabul edilen 2 kurumdan birisi olup  bu gururu okulumuza yaşatan projede katkısı olan tüm öğretmenlerimize okulumuz adına teşekkür ederiz.

25.08.2020 314